Monday, December 23, 2013

Rocky

{text:bookmark-start} SISUKORD {text:bookmark-end} Inimene on ajast aega muutnud keskkonda kus ta elab. Karjakasvatus ja maaviljelus on juba tuhandeid aastain hävitanud metsi ja tekitanud erusiooni. Tööstusrevulutsioon ja sellele järgnenud rahvaarvu suurenemine on märgatavalt teravdanud keskkonnaprobleeme.Eriti muret tekitavaks on muutunud olukord pärast II maailmasõda.Tehnika ja majanduse kiire areng on hakanud mõjutama ka ilmastikku. Järgnev käsitlebki tähtsamaid inimest ja loodust ähvardavaid kaskkonnakahjustusi nendega kaasnevaid tagajärgi. {text:bookmark-start} Aga mis on globaalne keskkonnaprobleem? {text:bookmark-end} Globaalne keskkonnaprobleem on inimtegevuse tulemusel tekkinud selline oluline negatiivne mõju keskkonnale, mille lahendamata jätmine võib varem kui me arvata oskame avaldada mõju kogu planeedi elusloodusele. Globaalsed keskkonnapro bleemid on põhjustanud õhu saastamine ja vee reostamine, loodusvarade liigne tarbimine ja bioloogilise mitmekesisuse vähenemine. Õhu saastamisega kaasnenud globaalsed keskkonnaprobleemid on osoonikihi kahanemine ja kasvuhoonegaaside suurenenud koguse tulemusel kliima muutumine (kliima soojenemine).
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Vee saastamisega on kaasnenud maailma puhta joogivee varude vähenemine. Veekogude eutrofeerumine ja happevihmad on põhjustanud veekogude ökosüsteemi muutusi. Bioloogiline mitmekesisuse vähenemisega muutub ökosüsteemide tasakaal, hävinevad elupaigad ja liig id vähendades lõppkokkuvõ! ttes inimese kui liigi püsimajäämise võimalusi. {text:bookmark-start} Miks on tekkinud globaalsed keskkonnaprobleemid? {text:bookmark-end} Algselt lokaalsed keskkonnaprobleemid on viimase kahesaja aastaga muutunud globaalseteks seoses rahvastiku ja asustustiheduse kasvuga. Järjest kasvav maailma...
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
If you need to get a full essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment